Vse o preteklih in sedanjih projektih si lahko ogledate na spletni strani eTwinning na Osnovni šoli Kajetana Koviča Radenci.

 
ETWINNING PROJEKT "LET'S DISCOVER OUR EUROPEAN MATH WORLD"
 
V šolskem letu 2016/2017 bo projekt Let's discover our European Math World povezoval učence naše šole z učenci v sledečih državah: Albanija, Belgija, Bolgarija, Hrvaška, Češka, Francija, Nemčija, Grčija, Irska, Italija, Latvija, Poljska, Nizozemska, Romunija, Srbija, Slovaška, Španija in Turčija. V vsaki državi bodo učenci ustvarili kratke predstavitve v obliki filmov, fotografij ali videoposnetkov. Odkrivali bodo kulturne raznolikosti krajev, v katerih živijo učenci partnerskih šol, njihove lokalne in nacionalne dediščine in jih povezovali z matematičnimi temami. Vsak partner bo organiziral vsaj eno ekskurzijo v svoji državi za svoje učence. Za vsako ekskurzijo bodo učenci iz obiskanega kraja poslali razglednico vsaki šoli partnerici. Med ekskurzijo bodo učitelji skupaj z učenci napravili nekaj slik in video posnetkov, da bi ustvarili globalno predstavitev tega kraja skozi oči učencev.
Izvedli bomo tudi tekmovanje o poznavanju obiskanih krajev. Učenci pa se bodo medsebojno spoznavali skozi klepet, izdelke in videokonference.
 
Več o projektu in naših izdelkih si lahko pogledate na povezavi:
 

 Koordinatorica projekta: Katja Glazer Leskovšek