DOBRODELNA PRIREDITEV »ZA SREČO NAŠIH OTROK«

xxTradicionalna dobrodelna prireditev Društva prijateljev mladine Občine Radenci, poimenovana Za srečo naših otrok, je v četrtek, 1. decembra 2016, v kongresno dvorano hotela Radin v Radencih privabila veliko obiskovalcev.

V kulturnem programu so sodelovali otroci iz vrtca, učenci OŠ Kapela in OŠ Kajetana Koviča Radenci ter dijaki Srednje šole za gostinstvo in turizem Radenci.

Otroški in mladinski pevski zbor OŠ Kajetana Koviča Radenci je pod vodstvom zborovodkinje, ge. Vere Stajnko, zapel Kekčevo pesem (solist Nejc Fifolt) in Uspavanko. Plesno koreografijo so izvedle učenke 6. razreda (Urša Žitek, Špela Povalej, Živa Sečko in Nika Mir), zbor so spremljali Jana Zamuda (kitara), Chiara Nidorfer (flavta), Vid Velnar (bongi) in Dušan Stojanović iz ZGŠ Maestro (kitara). Učenci folklorne skupine OŠ Kajetana Koviča Radenci pa so pod vodstvom mentorice ge. Nataše Ros popestrili program z ljudskim plesom »Kar se Janezek nauči«.

Vsi zbrani dobrodelni prispevki so namenjeni otrokom iz socialno šibkejših družin in zahvala gre vsem dobrim ljudem, ki jim pomagajo.

 

http://www.pomurje.si/aktualno/pomurje/za-sreco-nasih-otrok-419920/


Na strani je 326 gostov in ni članov .