Spoštovani starši in učenci!

Zaradi izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja nalezljive bolezni COVID19 se na podlagi sklepa Vlade RS št. 18100-7/2020/2 in Odredbe ministra za zdravje o prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja izvedejo naslednji ukrepi:

S ponedeljkom, 16. 3. 2020, šolo zapiramo, kar pomeni, da ne bomo v šoli fizično izvajali vzgojno-izobraževalnega procesa. Ukrep je trenutno predviden za 14 dni, torej do 29. 3. 2020. Glede na razvoj dogodkov vas bomo obvestili o morebitnih nadaljnjih ukrepih.

Na šoli smo se odločili, da bomo učenje na daljavo prilagodili glede na razvojno stopnjo učencev, navodila preko e-asistenta, v spletnih učilnicah, z e-gradivi, s pomočjo drugih spletnih orodij, ki jih bodo izbrali učitelji.

Za izobraževanje na daljavo smo se odločili na podlagi priporočil in v dobro otrok, saj želimo, da bi učenci ostali v stiku s šolskim delom in se pouk ne bi podaljševal v počitnice.

Prosimo, da učence opozorite, da v teh dneh nimajo počitnic. Učitelji bodo vstopili v kontakt z učenci in starši preko e-asistenta, v spletnih učilnicah, z e-gradivi. Vsak učitelj bo sproti pripravljal delo in bo v kontaktu z učenci.

Vsebine naj bi pripravljali tudi na enem izmed programov RTV SLO.

Vas, starše, pa prosimo, da nam v teh izrednih razmerah pomagate, kolikor je to le mogoče, s spremljanjem in spodbujanjem učencev.

Prepričani smo, da nam lahko s skupnimi močmi uspe tudi tak način dela.


 

Na strani je 32 gostov in ni članov .